Fråga facket Fråga facket

Staffan Lindström ny pressekreterare

Under Viktorias tjänstledighet fram till valet 2018 har vi den stora glädjen att idag presentera Staffan Lindström som ny pressekreterare på LO-distriktet.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Ny pressekreterare på LO-distriktet i Västsverige, Staffan Lindström.
Ny pressekreterare på LO-distriktet i Västsverige, Staffan Lindström.

Nytt ansikte på LO-distriktet

Under den senaste tiden har Viktoria Tryggvadottir med goda resultat lett arbetet med kommunikation och utredning på LO-distriktet. Därför är vi nu både glada och ledsna över att hon fått möjligheten att stärka upp arbetet med kommunikation på Socialdemokraternas partidistrikt i Göteborg. 

Tidigare arbetat på distriktet

Staffan kommer närmast från en tjänst som politisk sekreterare för Socialdemokraterna i regionstyrelsen där han huvudsakligen ansvarat för kommunikation och kollektivtrafikfrågor. Tidigare i livet har Staffan arbetat som turneringschef på Göteborg Basket Festival samt som produktionsassistent hos Film i Väst. Att Staffan var oerhört uppskattad som vikarierande kommunikatör på LO-distriktet ger också gott hopp om att han snabbt kommer kunna sätta igång och göra bra verksamhet.

Lyssna på LOs medlemmar

- Att vi nu har en regering som ska avsluta Fas 3, som höjt A-kassan och ska ta bort tidsgränsen i sjukförsäkringen är bra men det finns fortfarande mycket som kan bli ännu bättre. På LO-distriktet får jag möjlighet att jobba med att försöka sätta dagordningen för det politiska samtalet i Västsverige till att handla om frågor som är viktiga för LOs medlemmar och därmed också mig själv. Dessutom får jag göra det tillsammans med ett härligt gäng, säger Staffan.

- Staffan blir en viktig spelare i ett starkt lag och vi är alla glada att ha fått honom tillbaka, säger Krister Andersson, förste ombudsman på LO-distriktet i Västsverige.


Hjärtligt välkommen Staffan och varma gratulationer till Socialdemokraterna i Göteborg!

Felicia Waernqvist
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.