Fråga facket Fråga facket

Höstrepresentantskap

LO-distriktet i Västsveriges hade många intressanta inslag under sitt höstmöte. Bland annat utsågs årets skyddsombud, Bruk åt alla och Solkraft berättade om sina verksamheter och LOs kanslichef Annika Nilsson höll ett inspirerande tal.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Foto: Felicia Waernqvist

Människors lika värde

Årets höstmöte präglades utav solidaritet och medmänsklighet. Representanter från Bruk för alla och Solkraft var inbjudna för att berätta om deras hjälteinsatser och värdegrund att alla människor är lika värda. 

Fackligt föredöme

Årets skyddsombud blev Jenny Westerberg. Genom sitt mod och sitt engagemang för sina arbetskamrater har Jenny lyft både den fysiska och psykiska arbetsmiljön hos sin arbetsgivare.

- Jenny Westerberg representerar mycket av det bästa med det fackliga arbetet. Att med kunskap och engagemang göra arbetsplatsen bättre och därmed vara en tillgång både för arbetskamrater och arbetsgivare, säger Dan Gabrielsson, ordförande för LO-distriktet i Västsverige.

"Jenny har tid för alla"

Jenny Westerberg, nominerades till priset av Handels avdelning 2, hon är huvudskyddsombud på Falbygdens ost i Falköping. I nomineringen kan vi bland annat läsa:
”Jenny gör så mycket mer än så som kanske är ännu viktigare. Hon ”ser” alltid när någon inte mår bra och hon är aldrig rädd för att lägga sig i. Hon drar sig inte för att prata med någon och har alltid tid för alla.”

LO-distriktet i Västsverige vill därför gratulera Jenny Westerberg till utmärkelsen som årets skyddsombud 2015. Priset delades ut på LO-distriktets höstrepresentantskap under fredagen.

Felicia Waernqvist
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.