Fråga facket Fråga facket

Inspiration för studieverksamheten

Är det du eller Power Pointen som bestämmer? Det är rubriken på ett av de seminarier som hålls på Viskadalens Folkhögskola i dagarna. Under tre dagar pågår seminarier, work shops och inspirerande föreläsningar för studieorganisatörer och kurshandledare.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Är det du eller Power Pointen som bestämmer? Det är rubriken på ett av de seminarier som hålls på Viskadalens Folkhögskola i dagarna.

Under tre dagar pågår seminarier, work shops och inspirerande föreläsningar för studieorganisatörer och kurshandledare. Mellan den 20-22 september är det den årliga Studiekonferensen som ska ge studieverksamheten påfyllnad och stimulans i sitt uppdrag. 


Raskrigare, Power Point och Våld i nära relationer

Under dagarna hålls åtta seminiarier. Ämnena är vitt skilda och bland annat hålls ett på temat Raskrigaren om den rasistiske seriemördaren Peter Mangs. Och så får deltagarna tips i hur man på bästa sätt använder sig av Power Point vid presentationer så att man kan ta hjälp av tekniken, inte bli stjälpt av den.

Om våld i nära relationer pratar Zeinab el-Saneh om - och hur stort samhällsproblem detta är. Det handlar också om att belysa normer, attityder och värderingar kring mäns våld mot kvinnor.

 

 

 

 

Carin Malmberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.