Fråga facket Fråga facket

LOs Familjedag Borås Djurpark 2 september 2023

Succén är tillbaka, snart välkomnar vi återigen LO-medlemmarna i Västsverige med sin familj till Borås djurpark. Köp era biljetter nu.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Brunbjörn
Brunbjörn

Vad kul att ni vill komma med oss till Borås djurpark!

Priset är 70 kr per person, Barn 0-3 år fri entré och villkoret är att en per familj måste vara medlem i ett av LOs medlemsförbund (se nedan). Annars gäller ordinarie pris.

För att minska köerna vid entrén är en nyhet att du vid förköp kan välja vilken tid du vill gå in i parken - 10.00-11.00 (begränsat antal - SLUT), 11.00-12.00 (begränsat antal- SLUT), el. 12.00-15.00 (obegränsat). Djurparken stänger 16.00.

Förköp sker via djurparkens webshop. Rabattkod: BONGO2023 
https://borasdjurpark.axess.shop/sv/Products/Tickets/Category?cID=8

Instruktion förköp:

Välj dagsbiljett LO-dagen. Välj 2 september och önskat antal biljetter (här står pris 389 kronor), klicka nästa, välj starttid, klicka boka, klicka lägg till i varukorg, klicka slutför köp, (OBS!) skriv in rabattkoden BONGO2023, klicka Aktivera, klicka Till kassa
Här måste du skapa ett medlemsskap hos Borås Djurpark (om du inte redan är medlem, då loggar du in), och därefter väljer du betalningsmetod, du kan betala med kort eller med Swish. 
Du erhåller då en QR-kod till den e-post du angivit och biljetten finns på Mina Sidor på djurparkens hemsida när du loggar in med dna medlemsuppgifter.

Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter innan ni anländer till djurparken!

Vid förköpet erhåller ni en QR-kod som ni visar upp vid entrén. Där ska ni också kunna visa att någon i familjen är medlem i ett LO-förbund.
Det går naturligtvis också att betala på plats. 
Det kommer att finnas en entré som har öppet särskilt för LOs förköpskunder och en entré för de som vill betala på plats.

Vi räknar från erfarenhet med att alla besökare får plats i parken utan problem.

Ni ska kunna visa ett medlemskort från ert förbund eller annat bevis på medlemskap för att få det låga priset.

Vi har fått frågan vad som är en familj och hur många som får komma in per familj. Det är svårt att sätta ett maxantal eftersom familjer ser väldigt olika ut. Men tumregeln är att en familj är föräldrar/partner och hemmaboende barn. Vi kommer att vara generösa men vi uppmanar våra besökare att visa ansvar.

Vi har också fått frågan om vilka fackförbund som ingår i LO. Det är: Byggnads, Elektrikerna, Fastighets, GS-facket, Handels, HRF, IF Metall, Kommunal, Livs, Musikerförbundet, Målarna, Pappers, Seko, Transport.
Så om du eller någon familjemedlem kan visa att ni är medlem i något av dessa 14 förbund kan ni ta del av det låga priset.

Det kommer att finnas aktiviteter och information från LO-facken i Borås, LO-förbund och närstående organisationer i parken under dagen. 

Det kan vara kö till de matserveringar som är öppna men det går bra att ta med egen matsäck, det finns flera grillplatser på området.

Hoppas detta gav svar på era frågor och att vi ses i Borås!

Här är en delningsbild som ni gärna får använda i era sociala medier tillsammans med ovanstående information.

Här kan du ladda hem infoblad för utskrift i olika storlek:

Affisch A3 (eller mindre))

Delningsbild sociala medier (spara bild och dela):

Staffan Lindström
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.